Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij een typisch Brabants en bourgondisch accountantskantoor? Dat zijn wij op zoek naar jou!

Vacature ervaren assistent accountant

Wat ga je doen?

Als ervaren assistent accountant ga je aan de slag met het samenstellen van jaarrekeningen en tussentijdse cijfers. Je verwerkt administraties en btw aangiftes. Daarnaast vind je het leuk om af en toe bij de klant op locatie werkzaam te zijn. Dit kan zijn met de inrichting of optimaliseren van de administratie of begeleiden van de klanten. Dit team typeert zich door de grote hoeveelheid ad-hoc vraagstukken die binnen komen. Snel kunnen schakelen kun jij daarom van nature!

Wie zoeken we?

 • Je beschikt over een HBO diploma Accountancy en minimaal 4 jaar relevante werkervaring in de samenstelpraktijk;
 • Je werkt erg nauwkeurig en ben analytisch ingesteld;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden om jezelf te ontwikkelen tot volwaardige sparringpartner van de klanten;
 • Je hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Ben je aan het doorstuderen voor de AA titel, dan zijn er zeker mogelijkheden om de titel te behalen. Echter is het geen vereiste om bezig te zijn met de studie of deze in de toekomst op te gaan pakken.

Van Lierop Adviesgroep

Van Lierop Adviesgroep is een accountantskantoor wat gevestigd is in Deurne. Inmiddels bestaat het kantoor 15 jaar en is het uitgebouwd tot volwaardig fullservice kantoor. Naast accountancy kunnen klanten ook terecht voor de volgende diensten: (strategische) organisatievraagstukken, financiële planning, fiscale en juridische advisering. Samen met de drie zusterbedrijven FarmAdvies, Prima Werk en Mens en FinK bestaat de organisatie uit 35 professionals die iedere dag streven naar hoge klanttevredenheid.

Klantteam ‘midden’

De klantenportefeuille van Van Lierop Adviesgroep bevindt zich met name in het MKB. De klanten zijn onderverdeeld in drie verschillende klantteams. De klantteams zijn onderverdeeld in ‘klein’, ‘midden’ en ‘groot’. Voor klantteam ‘midden’ zijn we op zoek naar uitbreiding. Dit klantteam heeft een leuke en diverse portefeuille. Denk hierbij met name aan BV structuren en enkele VOF’s.

De teamsamenstelling ziet er als volgt uit: Suzan is 5,5 jaar werkzaam bij Van Lierop Adviesgroep en is de teamleider van dit team. Daarnaast zijn er twee assistent accountants werkzaam. Team ‘midden’ is een jong team wat veel waarde hecht aan gezelligheid en collegialiteit.

Arbeidsvoorwaarden, wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een gratis verzorgde bedrijfslunch op maandag;
 • Leuke bedrijfsuitjes en etentjes;
 • Goede kilometervergoeding zowel woon-werk als zakelijk.

Wil je kennis met ons maken?

Ben jij een proactieve Assistent Accountant met goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als je geïnteresseerd bent in een kennismakingsgesprek dan vragen we je om je CV te mailen naar femke@primawerkenmens.nl.