Wie zijn we?

Van Lierop Adviesgroep ontstond in 2004. Vanaf het eerste moment zijn we gaan groeien. Enerzijds  door innovatieve en vooruitstrevende dienstverlening, anderzijds door onze medewerkers die iedere dag meerwaarde voor onze klanten willen leveren. We werken voor en samen met regionale MKB en agrarische bedrijven, die net als wij vol passie met hun vak bezig zijn. Wij ontzorgen deze klanten volledig. Wij sluiten onze dienstverlening aan bij de wensen van onze klanten en niet andersom.

Onze krachten zijn gebundeld in drie bedrijven die allemaal vanuit één vestiging opereren; Van Lierop Adviesgroep, FarmAdvies en Prima Werk & Mens. Deze samenwerking geeft ons de mogelijkheid een complete dienstverlening aan te bieden. Wij ontzorgen  onze klanten  met  (strategische) organisatievraagstukken, accountancy, financiën, fiscaliteit en personeelsaangelegenheden.

Korte lijnen, veel verantwoordelijkheid en vrijheid voor haar medewerkers typeert Van Lierop Adviesgroep. De deuren staan altijd open, nieuwe ideeën worden gewaardeerd en iedere medewerker is regisseur van zijn of haar eigen loopbaan.

VACATURES

Klik op de vacature om de volledige tekst te lezen.

Vacature Ervaren Assistent Accountant

Vacature Junior Belastingadviseur

Wil jij bij ons werken?

Heb jij ervaring opgedaan bij een accountantskantoor en ben je op zoek naar een organisatie zoals Van Lierop Adviesgroep? Laat dan je interesse blijken door alleen je cv naar ons te mailen. Dit geldt ook als we niet direct een passende vacature open hebben staan. We willen namelijk niet alleen meedenken met onze klant, maar ook met onze (toekomstig) medewerkers. Wat we het liefste doen, is niet vanuit een vacature te werk gaan, maar vanuit jouw wensen en ambities open met elkaar het gesprek aangaan onder het genot van een kop koffie of thee.

Als je vragen hebt over eventuele mogelijkheden voor jou of over de vacatures, neem dan gerust contact met op met Femke Teunissen via onderstaande contactgegevens.
0493 322948
info@primawerkenmens.nl

Kennismaken?

Graag laten wij u kennismaken met de mensen achter Van Lierop Adviesgroep. Klik hier voor een overzicht.

Zusterbedrijven

Van Lierop Adviesgroep heeft twee gespecialiseerde zusterbedrijven:

Prima Werk en Mens
Prima Werk en Mens is de specialist in de zorg voor uw medewerkers. Wij bieden diensten aan op het gebied van:
– HR Consultancy
– Salaris

Klik hier voor meer informatie over ons zusterbedrijf ‘Prima Werk en Mens’

FarmAdvies Deurne

FarmAdvies

FarmAdvies is het enige accountantskantoor dat zich volledig specialiseert in de varkenshouderij. FarmAdvies durft scherp te adviseren, concreet en in heldere boerentaal.

Klik hier voor meer informatie over ons zusterbedrijf ‘FarmAdvies’