VACATURE Assistent Accountant

 

Wat ga je doen?

Als Assistent Accountant bij Van Lierop Adviesgroep denk je in kansen, mogelijkheden en oplossingen. Deze zijn iedere keer weer anders, want iedere MKB klant vraagt om een unieke en eigen aanpak. Je begeleidt onze klanten bij en adviseert hen over hun financiële administratie en optimalisatie hiervan. Je zorgt middels doorlopend klantcontact voor de totstandkoming van de jaarrekening. Je regelt alles wat daarbij komt kijken.

Bij van Lierop Adviesgroep is het accountancy team verdeeld in klantenteams. De verdeling is gebaseerd op grootte en complexiteit van de betreffende klant.

Deze vacature staat open in klantenteam ‘groot’. Dit betekent voor jou als Assistent Accountant dat je te maken krijgt met ondernemingsstructuren vanaf 3 BV’s. Bovendien onderhoud je intensief contact met financieel medewerk(st)ers van de klant. Je ondersteunt ze bij het optimaliseren van de administratieve processen. Vandaar dat in deze rol werkervaring een must is.

 

Wie zoeken we?

Als je de volgende vragen met ‘ja’ kan beantwoorden dan ben je voor ons de ideale nieuwe collega:

  • Ben jij in het bezit van een van de volgende HBO diploma’s: Bedrijfseconomie of Accountancy?
  • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan als assistent accountant?
  • Durf je verder te denken en te kijken dan de cijfers op papier?
  • Ben je gestart met relevante vervolgstudie? Jouw gemaakte kosten worden door ons overgenomen.
  • Als je nog wil starten met een vervolgstudie is dat mogelijk, maar totaal geen verplichting.
  • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar?
  • Lust je een gratis verzorgde lunch op maandag?

 

Meer dan cijfers

Korte lijnen, snelle communicatie en veel vrijheid, typeren Van Lierop Adviesgroep. Teamspirit is erg belangrijk, iedere maandag staat er een verzorgde lunch klaar en de overige dagen wordt vaak samen een rondje gewandeld.  Daarnaast zijn er regelmatig gezellige bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes die tot in de late uurtjes door kunnen gaan.

 

De koffie staat klaar!

Als jij het idee hebt dat deze functie op jouw lijf geschreven is, dan gaan we graag onder het genot van een kop koffie het gesprek aan. We zijn maar al te benieuwd naar jouw wensen, ambities en je visie op ons vakgebied. Op de vorige pagina staat beschreven hoe je met ons in contact kunt komen.