Kennismaken?

Wij stellen ons graag aan u voor. Heeft u een specifieke vraag voor één van ons? Neem gerust direct contact op.
astrid Van Lierop Adviesgroep Deurne

Astrid Thielen

‘altijd een luisterend oor’

Ik vind het leuk om te organiseren en alles te ordenen. Ik sta klanten en collega’s graag te woord en sta ze met raad en daad bij. Bij mij vindt iedereen een luisterend oor. Ik regel dat uw vraag aan de juiste persoon binnen ons bedrijf wordt gesteld.

 

Daarnaast help ik graag mijn collega’s, samen zorgen we dat uw dossiers up-to-date zijn. Met veel plezier ontzorg ik de mensen om me heen.

Ralph Van Lierop Advies Deurne

Ralph van Lierop

‘zorgen en helpen’

Van nature ben ik zorgzaam en behulpzaam. Met groot genoegen los ik dagelijks grote en kleine vraagstukken van zowel onze klanten als collega’s op. Ik vind het prettig als mensen zich geholpen voelen door mij.

 

Vanzelfsprekend help ik onze klanten op het financiële vlak maar ook met administratieve ICT vragen kan men bij mij terecht. De combinatie van administratieve dienstverlening en ICT vind ik erg interessant. Elke dag werk ik met heel veel plezier.

Robert Van Lierop Advies Deurne

Robert van Lierop

‘samen onderbouwde en bewuste keuzes maken’

Ik vind het leuk om goed persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Ze wegwijs te maken in de keuzes die ze moeten maken op financieel gebied, zowel privé als zakelijk. Vaak zijn dit lastige en gecompliceerde keuzes, het maken van een goed onderbouwde en bewuste keuze geeft onze klant een gerust gevoel.

 

Ik heb iedere dag plezier in mijn werk omdat ik onze kennis en ervaring mag delen met onze klanten. Ik geniet ervan als we een bijdrage kunnen leveren aan het succes van de onderneming en privégeluk van onze klanten.

Bob Verberne

‘Eerlijkheid en oprechtheid’

Eerlijkheid en oprechtheid vormen voor mij de basis voor een langdurige (klant)relatie.

Onze klanten adviseer ik in heldere en begrijpelijke taal over zakelijke en privé vraagstukken. Ik vind het belangrijk dat we samen weten waar we over praten, zodat we de juiste keuzes maken en doelen bereiken.

Bij de bestaande kennis en ervaring van Van Lierop Adviesgroep voeg ik mijn 23 jaar bancaire ervaring, op het vlak van financiële advisering, toe. De no-nonsense cultuur van ons kantoor is mij op het lijf geschreven.

Martin Van Lierop Advies Deurne

Martin van der Steijn

‘ontzorgen en vooruitzien’

Ik vind het leuk om de klanten zo breed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vanaf het verzorgen van de administratie tot de uiteindelijke belastingaangifte met bijbehorende vermogensplanning en advies. Hiervoor is het belangrijk te werken in het heden met het oog op de toekomst.

 

Ik denk dat mijn kwaliteit ligt in het ontzorgen van klanten en de helicopterview behouden over het gehele proces. Ontzorgen en vooruitzien is het nieuwe zakelijke dienst verlenen.

Janet Van Lierop Advies Deurne

Janet van der Laan

‘samen sta je sterker’

Ik sta graag klaar voor onze klanten, groot en klein. Het onderhouden van de administratie, onze klanten voorzien van de nodige cijfers, het geven van advies, ik doe het graag. Ook help ik graag startende ondernemers bij de eerste stappen, en vervolgstappen, als zelfstandige.

 

Ik vind het belangrijk onze klant het vertrouwen te geven dat we zij aan zij staan voor het bereiken van het optimale resultaat voor zijn onderneming. Samen sta je immers sterker!

Marius Van Lierop Advies Deurne

Marius Lutters

‘we zijn een team’

Ik vind het leuk om in teamverband te werken, intern maar zeker ook samen met onze klanten. Ik werk graag oplossingsgericht en proactief aan de fiscale vraagstukken van onze klanten.

Jos Van Lierop Advies Deurne

Jos Peeters

‘100% tevredenheid’

Het is mijn passie om te spelen met fiscale en juridische regels. De fiscale route van een “kromme” structuur naar een slimme, eenvoudige structuur met fiscale voordelen is telkens weer een uitdaging.

 

Ik vind het uitermate boeiend om de perfecte samenwerkingsverbanden te creëren al dan niet in combinatie met BV’s. Klanten moeten op mij kunnen rekenen en ik streef naar 100% tevredenheid.

Henny Van Lierop Advies Deurne

Henny Kuijpers

‘samen het maximale resultaat behalen’

Ik vind het leuk om samen met mijn collega’s, samenwerkingspartners en onze klant een maximaal resultaat (zowel bedrijfsmatig als privé) na te streven voor onze klant. Ieder gebruikmakend van zijn of haar kwaliteiten, professionaliteit en inzet.

Suzan Van Lierop Advies Deurne

Suzan Bukkems

‘onze klanten staan centraal’

Ik vind het leuk om het eerste aanspreekpunt van de klant te zijn. Ik wil onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij de meest uiteenlopende vragen en uitdagingen.

 

Ik vind het leuk om grote projecten en vraagstukken op me te nemen, maar ik begeleid onze klanten ook graag bij het voeren van hun dagelijkse administratie.